Mar 302011
 

Castiga un produs Truefitt&Hill pe saptamana !!!

Incepand cu saptamana aceasta, pe termen nedeterminat, www.barbieritdelux.ro pune la bataie, in fiecare saptamana, cate un produs Truefitt&Hill.

Cum se desfasoara concursul?

In fiecare zi de joi vom publica 5 poze cu produse Truefitt&Hill. Pozele produselor puse la bataie pentru concursul in desfasurare le gasiti in albumul de poze intitulat „Concurs saptamanal”. Dupa terminarea fiecarul concurs pozele vor fi mutate in albumul „Arhiva concurs”.

In fiecare saptamana se castiga numai unul dintre cele 5 produse publicate.

Cine castiga?

In fiecare zi de miercuri vom trage la sorti castigatorul concursului saptamanal astfel: vom alege unul din cele 5 produse publicate si castigatorul acestuia, dintre cei care au tag pe poza cu produsul respectiv. Atat pentru alegerea unuia dintre cele 5 produse ce va fi oferit cadou cat si pentru alegerea castigatorului vom folosi generatorul de numere de pe situl www.random.org. De fiecare data vom publica imagini cu rezultatul alegerii alaturi de pozele produselor.

Cum particip ?

1. Da Like (Imi place) paginii noastre de Facebook (butonul “Like” / “Imi place” de langa numele paginii “barbieritdelux.ro”.

2. Alege-ti produsul dorit din cele 5 publicate saptamanal in albumul de poze “Concurs saptamanal”.

2. Pune un tag (eticheta) cu numele tau sau cu numele prietenilor tai pe pozele produselelor dorite.

3. Asigura-te ca toti prietenii tai etichetati dau “Like” / “Imi place” paginii noastre de Facebook.

3. Tine pumnii stransi ca sa ai noroc la tragerea la sorti.

ATENTIE !!!

O poza accepta numai 50 de tag-uri (etichete)! Stai cu ochii pe pagina noastra si asigura-te ca esti in primii 50 de concurenti pentru produsul favorit!

Un concurent are dreptul la un singur „tag” (eticheta) pe numai una din cele 5 poze publicate in saptamana respectiva. In cazul in care numele unui concurent este prezent pe pozele mai multor produse, acesta nu va fi validat pentru castigarea premiului !

In schimb iti poti eticheta cat mai multi prieteni pentru a ii introduce in concurs. Suntem siguri ca vor aprecia acest gest.

Pentru a accesa pagina noastra de Facebook apasa AICI.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)