Dec 052010
 

Pentru ca dorim ca un numar cat mai mare de domni  sa fie rasfatati cu produsele regale ale Truefitt & Hill, avem placerea de a va oferi pe perioada sarbatorilor de iarna o reducere de 10% pentru orice produs cumparat de la barbieritdelux.ro.

Pentru a beneficia de aceasta oferta deosebita va rugam sa folositi codul de reducere „SarbatoriFericite” (fara ghilimele) in momentul finalizarii comenzii.

Suntem convinsi ca multitudinea de produse (si de preturi) din oferta noastra va va da posibilitatea de a gasi solutia ideala pentru a oferi cadouri intr-adevar deosebite.

Pentru a vedea cutiile noastre de cadouri gata pregatite va rugam sa accesati urmatorul link: CADOURI. In cazul in care acestea nu reusesc sa satisfaca dorintele dumneavoastra in ceea ce priveste continutul cadoului, va puteti configura chiar dumneavoastra cadoul dorit.

De asemenea, pentru persoanele juridice dornice sa ofere partenerilor de afaceri, clientilor sau angajatilor cadouri care sa marcheze o colaborare de succes si sa se asigure ca acestia vor aprecia din plin cadoul primit, va oferim configurare personalizata a cadourilor si reduceri substantiale in functie de valoarea comenzii.

Echipa Barbierit de Lux va ureaza un CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU EXACT ASA CUM VI-L DORITI!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)