Dec 232011
 

Inca un an se apropie de sfarsit. Sper ca a fost un an bun pentru voi din toate punctele de vedere si ca anul ce urmeaza va fi si mai bun!

Eu va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Si avand in vedere ca, pe langa Craciun si Revelion, mai serbam in perioada ce urmeaza si Sf. Stefan, Sf. Vasile si Sf. Ion, le urez tuturor sarbatoritilor toate cele bune si un sincer La multi ani!

Si nu in ultimul rand, multumesc tuturor cititorilor acestui blog si tuturor clientilor barbieritdelux.ro. Sper ca atat produsele Truefitt&Hill cat serviciile noastre au fost pe masura asteptarilor dvs. Si ca intotdeauna, va rog sa imi spuneti orice sugestie credeti ca ar duce la imbunatatirea experietei dvs.  cu barbieritdelux.ro, atat pentru magazinul online cat si cu blogul sau forumul nostru. Asa cum am tinut cont de fiecare sugestie primita pana acum asa o vom face si in continuare.

In cazul in care ati lasat pe ultima suta de metri cumparaturile de cadouri pentru aceasta perioada, nu ezitati sa ne contactati. Vom face tot posibilul sa onoram toate comenzile urgente, in aceeasi zi pentru Bucuresti sau a doua zi pentru restul tarii. Cei din Bucuresti pot ridica produsele dorite si de la sediul nostru.

Daca sunteti in lipsa de idei pentru cadourile de sarbatori, vizitati magazinul nostru si sunt sigur ca veti gasi cadoul ideal. In aceasta perioada avem si 10 produse la pret redus!

Va multumim!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)