Sep 282011
 

Pentru majoritatea barbatilor exista 3 tunsori de baza: scurt, mediu si lung. Ganditi-va la Steve McQueen (scurt), Elvis Presley (mediu) si Peter Fonda (lung).

Experimentati  fiecare din aceste tunsori de baza cat sunteti tineri pentru ca atunci cand ajungeti pe la 30 de ani sa stiti (in principiu) ce tunsoare vi se potriveste cel mai bine. Cam aceasta ar trebui sa fie varsta cand stiti deja cum se comporta si cum va evolua parul vostru (va cadea, vor incepe sa apara firele albe sau va ramane la fel).

Forma fetei este principalul element care determina ce tunsoare vi se potriveste cel mai bine.

Cereti si opinia frizerului vostru cu privire la ce fel de tunsoare este mai potrivit pentru voi (in speranta ca frizerul e in stare sa dea o parere avizata) – la urma urmei a vazut mult mai multe tipuri de par decat tine si mult mai de aproape.

Tot frizerul ar trebui sa stie si cateva trucuri care sa te ajute sa ai o tunsoare care sa te faca sa arati si sa te simti bine.

Cu toate ca hainele poti sa ti le schimbi in fiecare zi, tunsoarea este ceva ce porti zilnic… asa ca merita sa-i acorzi ceva mai multa atentie.

La fel cum un costum ieftin spune cate ceva despre cel care il poarta, asa si o tunsoare nepotrivita lasa o impresie nu prea buna.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)