Sep 302011
 

Cateva sfaturi pentru intretinerea si stilizarea parului astfel incat sa mentineti un aspect placut, ingrijit si, de ce nu, admirat de cei din jur. Si nu in ultimul rand ca sa nu il pierdeti pre repede…

Par scurt

Mentine parul scurt sub control si confera-i textura cu ajutorul pastei sau argilei pentru stilizarea parului. Ideal, aceste produse at trebui sa fie solubile in apa astfel incat sa poata fi indepartate cu usurinta. Ceara densa este greu de indepartat de pe par, ceea ce inseamna ca va bloca porii si cuticula si poate da o imagine de par gras.

 

Recomandari (click pe denumire pentru a vedea produsul) : Pasta pentru stilizarea parului si Argila pentru stilizarea parului

Par mediu

Nu folositi produse prea dense (greoaie) deoarece acestea vor modifica sensul natural al parului de lungime medie. Folositi produse mai lichide, gen pomada sau crema, ce vor da parului textura fara a-l intarii prea tare. Aceste produse ar trebui sa fie usor de aplicat si sa permita rearanjarea parului de-a lungul unei zile.

Recomandari (click pe denumire pentru a vedea produsul): Pomada pentru par si Crema de par C.A.R.

Par lung

Cei cu parul lung nu ar trebui sa aiba nevoie de prea multe produse pentru stilizare, dar parul lung necesita mai multa atentie la intretinere. Puteti folosi un balsam pentru par din acela care trebuie lasat in par si nu clatit. Va avea cam acelasi efect cum are pomada sau crema asupra parului mediu – fixare mediu fara a intarii parul. Pentru un bun control asupra parului lung si pentru un aspect ingrijit sunt recomandate lotiunile de par cu grad de fixare scazut.

Recomandari (click pe denumire pentru a vedea produsul): Lotiune tonica speciala si Lotiune de par C.A.R.

Pentru toate tipurile de par

Spalarea prea frecventa a parului va duce la indepartarea nutrientilor naturali. Problema este ca daca nu il spalati destul de des, parul ca capata un aspect gras, murdar si neingrijit. Sfaturi in ceea ce priveste frecventa spalarii parului sunt destule si variaza in functie de lungime, grosimea firului, tipul de par, etc. Ideal ar fi ca fiecare sa observe comportamentul parului lui si sa se adapteze.

Folositi un sampon de foarte buna calitate, nu foarte concentrat, in doze mici. In cazul in care nu aveti un par foarte lung, puneti in palma sampon cam cat o moneda de 10 bani. Daca samponul este bun, aceasta cantitate este suficienta.

Balsamul pentru par hraneste si reface firul de par si ar trebui folosit o data sau de doua ori pe saptamana (pentru cei cu parul lung). Pentru cei cu parul scurt, balsamul nu este neaparat necesar daca va tundeti destul de des astfel incat sa fie mentinuta lungimea.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)