Apr 142011
 

In data de 1 aprilie 2011 a aparut pe piata produselor barbatesti pentru ingrijire personala (in Marea Britanie) o noua companie – Vintage Shaving Company. Aceasta spune ca imbina valorile traditionale (calitate si simplicitate) cu tehnologia moderna in formularea retetelor produselor luand in considerare aspectele de mediu.

Compania debuteaza cu doua game de produse, Trad si Mod. Dupa cum sugereaza si numele lor, gama Trad are un aer mai traditional, in timp ce Mod este mai moderna, in special prin stil si design.

Produsele

Lotiunea exfolianta pentru fata (cu Aloe Vera) indeparteaza pielea moarta si deschide porii, in timp ce crema de barbierit (cu vitamina E si ulei de migdala) lubrifiaza barba si inmoaie pielea pentru a asigura un barbierit curat. Balsamul pentru fata (cu Aloe Vera, vitamina E, ulei de migdala, ulei de Limba Mielului si unt de Shea) calmeaza, hidrateaza si reface pielea, in timp ce apa de toaleta improspateaza si protejeaza prin inchiderea porilor.

Toate ingredientele produselor Vintage Shaving sunt imbinate natural, fiecare dintre acestea fiind special alese pentru a trata diferite aspecte ale ingrijirii pielii barbatilor inainte, in timpul si dupa barbierit.

Parfumurile

Gama Trad are un parfum puternic de citrice, imbinand note de limeta, bergamota si lamaie cu lavanda si note lemnoase, amintind de traditia uitata a ingrijirii personale masculine.

Mod imbina arome de Mentha spicata si bergamota cu note de pruna si chimion si note de baza de vanilie si chihlimbar pentru a crea un parfum unic si de durata.

In ciuda imaginii de produse premium pe care vor sa o creeze, Vintage Shaving va mentine preturi accesibile pentru produse, cele pentru barbierit fiind sub 10 lire sterline, iar apa de toaleta la 100 de ml va costa in jur de 34 de lire. Sigur, asta este politica anuntata la lansarea companiei – urmeaza sa vedem cum evolueaza in timp.

Produsele vor putea fi cumparate pentru o luna exclusiv de la Harrods (Londra), urmand ca dupa aceea sa le puteti gasi si in alte locatii si in magazinele on-line.

Atat produsele cat si povestea lor o puteti vedea pe situl Vintage Shaving: www.vintageshaving.co.uk

 

  2 Responses to “O noua marca de produse pentru barbierit – Vintage Shaving”

  1. Dupa tine care crezi ca sunt cele mai bune produse pentru barbierit?

  2. Pai din cate am incercat eu pana acum, Truefitt&Hill si sapunul Edwin Jagger Sandalwood raman favorite. Dar mai am inca multe de testat 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)