Apr 082013
 

Celebrul Tom Ford, designerul vestimentar ‘responsabil’ de revirimentul firmei Gucci,regizor si creator de parfummuri a oferit in revista Another Man 5 invataminte simple pentru barbatii care vor sa stie ce anume ii face sa fie gentlemeni in vremurile actuale.

1. Trebuie sa afisezi cea mai buna versiune a ta atunci cand iesi in public, aratand respect celor din jur. Asta inseamna o tinuta potrivita ocaziei la care iei parte, haine curate si un aspect ingrijit (tunsoare, par facial).

2. Un gentleman din ziua de azi trebuie sa munceasca. Oamenii care nu muncesc sunt plictisitori si in general plictisiti. Tu trebuie sa fii pasionat, angajat in activitati facute din pasiune.

3. E foarte important sa cunosti bunele maniere si corecta aplicare a lor. Eu intotdeauna deschid usa femeii, le duc pardesiul, ma asigur ca ele merg pe partea dinspre cladiri a trotuarului.

4. Nu fii excesiv de pretentios, rasist, sexist si nu judeca oamenii dupa mediul din care provin.

5. Un barbat nu trebuie niciodata sa poarte pantaloni scurti la iesirile in oras. Papucii si pantalonii scurti in oras nu sunt niciodata alegeri potrivite.

  One Response to “5 sfaturi de la Tom Ford pentru gentlemenii moderni”

  1. Thank you very much for the information

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)