Apr 022013
 

In sfarsit vremea calda si-a facut aparitia si de acum temperaturile vor creste constant.

E comod sa te imbraci cu o pereche de pantaloni scurti sau cargo si un tricou pentru peste tot, dar totusi sunt ocazii precumĀ  petrecerile pe care le frecventezi sau intalniri la serviciu care cer un look mai elaborat. Si fie vorba intre noi, ar trebui sa acorzi o atentie deosebita hainelor nu numai la ocazii speciale ci tot timpul. Pantalonii scurti, tricoul si slapii au alternative muuuult mai bune si elegante si la fel de comode.

Sa porti costum si cravata tot timpul suna putin infricosator cand termometrul arata 27 de grade si 98% umiditate.

Din fericire ai cateva alternative pentru a arata bine:

Incearca sa combini. Daca ai deja un costum in care te simti bine, renunta la sacou sau poarta doar vesta, daca costumul este format din 3 piese. In felul acesta nu vei mai avea probleme cu caldura in zona bratelor si vei arata in continuare ingrijit.

Poti adauga la o camasa care sa vina bine pe corp o cravata din bumbac sau in, ambele fiind o alegere ideala pentru vara.

Renunta la costum: nu pleca de la ideea de neclintit ca orice ocazie mai speciala necesita purtarea unui costum. Uneori un sacou sport/casual si o pereche colorata de pantaloni chino inlocuiesc perfect costumul. Un sacou sport din bumbac sau in cu un imprimeu discret sau cu o culoare care sa iasa in evidenta combinat cu o camasa si o pereche de pantaloni chino te vor scoate in evidenta intr-o incapere plina de costume scortoase.

Si cauta cu atentie materialele de vara. Chiar si imbracat in costum te poti simti bine si lejer daca ai ales unul fabricat dintr-un material usor cu tesatura de vara. Sigur, in acest caz, confortul costa ceva mai mult, dar un costum de calitate te face sa te simti bine si te va servi o perioada mai lunga de timp.

Adauga detalii: Daca te simti incomod purtand cravata, o poti inlocui cu o batista de buzunar. Cele mai interesante sunt cele cu imprimeu gingham (patratele) sau cu o culoare precum portocaliul sau verdele crud care atrag imediat privirea.

Dar nu uita ca se zice ca intotdeauna trebuie sa porti cravata daca vrei sa ceri o marire de salariu.

Mult mai multe informatii despre tinutele de vara gasiti pe siturile specializate, dar am vrut sa punctez cateva aspecte pe care sa le luati in calcul.

inspiratie: menshealth.com

 

  One Response to “Pregateste-te de anotimpul cald”

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)