Jun 092010
 

Ingrijirea fetei nu este o obligatie numai pentru doamne. Si domnii trebuie sa acorde o atentie deosebita ingrijirii fetei pentru ca, de ce sa nu recunoastem, fata noastra este o adevarata carte de vizita.

Pasi de urmat:

1. Exfoliere: o crema exfolianta este foarta importanta in procesul de ingrijire a fetei. Rolul ei este de a curata si a elimina de pe fata praful si pielea moarta. Dupa utilizarea ei fata ramane mai sanatoasa si mai stralucitoare. Folosirea unei creme exfoliante ajuta si la barbierit, prin cresterea elasticitatii pielii si inmuierea firelor de par, precum si prin eliminarea depunerilor toxice. Astfel barbieritul este mai usor si se reduce riscul aparitie de iritatii.

2. Spalatul: o crema sau un sapun ajuta la curatare fetei in profunzime eliminand toate depunerile din pori – a caror prezenta genereaza aparitia cosurilor si a iritatiilor. Cu ajutorul ei se elimina tot ceea ce a mai ramas toxic pe piele dupa utilizarea cremei exfoliante.

3. Barbieritul: un aparat de ras de buna calitate impreuna cu o crema de ras foarte buna au ca rezultat cel mai bun barbierit.

4. Clatitul: este un pas foarte important. Trebuie sa ne asiguram ca  eliminam de pe fata excesul de crema de ras si lasam pielea curata si neteda

5. Hidratarea fetei: exfolierea, spalatul si barbieritul sunt activitati care ataca fata; dupa parcurgerea lor trebuie sa utilizam o crema care sa protejeze si sa reface pielea fetei. Pentru aceasta utilizati o crema hidratanta care sa refaca echilibrul pielii si sa ajute la regenerare.

Ponturi:

* Apa calda va deschide porii si va ajuta la imbunatatirea rezultatelor exfolierii si spalarii

*Clatirea trebuie sa se faca cu apa rece pentru a ajuta la inchiderea rapida a porilor

*Daca doriti puteti folosi la clatire un o crema de curatare usoara ca sa eliminate in intregime excesul de crema de ras

*Acordati o atentie speciala zonei fruntii si a  sprancenelor datorita faptului ca sunt partile fetei pe care transpiratia este mai abundenta.

Atentie:

*Utilizarea de produse ieftine nu este neaparat mai ieftina. Cu un aparat de barbierit si o crema ieftine va puteti astepta la taieturi, iritatii si fire de par crescute in piele. Si nici nu va ganditi la un aftershave ieftin care sa va arda pielea fetei dupa barbierit.

* Cremele exfoliante aduc beneficii daca sunt utilizate o data sau de doua ori pe saptamana. Produsele cu micro-particule pot indeparta si straturi de piele sanatoasa si folosirea lor excesiva cauzeaza o imbatranire prematura a pielii si aparitia ridurilor. Incercati exfolierea numai o data pe saptamana, iar in restul zilelor folositi crema sau spuma pentru curatare.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)