Apr 182013
 

Ulei Ultimate ComfortUn produs foarte des trecut cu vederea in rutina de ingrijire a barbatilor este uleiul pre-shave si una din primele intrebari pe care trebuie sa ti le pui atunci cand simti iritarea neplacuta de dupa ras este ‘folosesc un ulei inainte de ras?’

Acesta joaca un rol important in obtinerea unui barbierit cat mai bun, alaturi de buna calitate a celorlalte produse, a aparatului de ras precum si a pregatirii de dinainte a operatiunii (cum ar fi curatarea tenului cu solutii speciale sau spalateas acestuia cu apa fierbinte).

Alta modalitate complementara de a contracara aparitia iritatiilor pielii este exfolierea zonei ce urmeaza a fi barbierita folosind un exfoliant ce indeparteaza celulele moarte si resturile microscopice, ajutand astfel lama de ras sa alunece pe o suprafata cat mai lipsita de obstacole.

Un ulei pre-shave bun va hidrata pielea, protejand-o si va inmuia firele de par reducand mult din rezistenta opusa de catre radacina acestora, ceea ce face ca durerea ce apare atunci cand taisul lamei strabate acea zona sa dispara aproape in totalitate.

Este un produs economic, nefind necesare mai mult de 5-6 picaturi pentru un barbierit, o sticluta de ulei avand astfel o durata de folosire de 6 luni-12 luni sau chiar mai mult, in functie de cat de des este folosit.

Uleiul pre-shave nu trebuie sa fie confundat cu uleiul de ras. Acesta din urma este o alternativa a cremei, gelului sau spumei de ras. Un ulei pre-shave este gandit pentru a fi aplicat sub crema, gelul sau spuma de ras, ca o protectie suplimentara.

  2 Responses to “Beneficiile uleiului inainte de barbierit”

  1. Eu n-am auzit de el pana acum, unde gasim?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)