Oct 192011
 

Compacte si eficiente, aceste produse sunt ideale in tot felul de situatii, cum ar fi in calatorii sau chiar si in activitatea de zi cu zi. Sigur, nu este un produs pe care sa il folosesti zilnic, dar atunci cand ai avea nevoie ar fi bine sa ai unul la tine. Altfel s-ar putea, chiar daca tu nu sesizezi , sa ai parte de o reactie nu tocmai buna din partea celor din jur. Ai umblat toata ziua si tocmai ai aflat ca mai ai o intalnire la sfarsitul zilei? Un astfel de servetel te-ar salva si te va ajuta sa te prezinti fresh ca si cum tocmai ai iesit din casa dimineata. Sa cari dupa tine o sticla cu apa de colonie (sau parfum) nu este cel mai comod lucru, plus ca aceasta nu va face decat sa acopere mirosul de transpiratie (pe cat se poate) si nu sa il elimine.  Calatorii lungi, zile agitate, situatii neprevazute… un servetel umed deodorand sa apa de colonie te poate salva. Atentie – servetelele umede de care vorbesc sunt special concepute pentru barbati. Nu v-as sfatui sa folositi servetele umede pentru maini sau pentru copii.

Exista pe piata (in Romania nu am vazut, dar e destul de simplu sa vi le comandati pe internet sau cand calatoriti in alte tari) cateva marci in portofoliul carora intra si acest gen de produse. O sa va prezint numai doua dintre acestea, ramanand sa cautati voi si alte alternative in cazul in care cele doua nu sunt pe gustul vostru.

Servetele umede deodorant

Wingman este o firma din Marea Britanie care produce servetele umede deodorant. Wingman a conceput si a brevetat acest tip de servetele umede, incepand vanzarea lor in anul 2010.

Acestea sunt servetele umede „supra-dimensionate” special pentru barbati, create pentru barbatii a caror igiena personala este pusa la incercare datorita stilului de viata si a mediului in care traiesc si isi desfasoara activitatea. Acestia nu au timp de un dus in timpul zilei, dar totusi au nevoie de o reimprospatare pe timpul zile pentru a se simti bine si siguri pe ei – ceva ce cu totii apreciem. Fie ca cutreieri orasul toata ziua sau stai intr-un birou inghesuit sau esti un fan al cluburilor, un astfel de servetel este util si poate deveni chiar indispensabil. Produsul contine un amestec de ingrediente, inclusiv aloe vera, ulei de peppermint si ginseng, pentru a improspata, revigora si in acelasi timp curata eficient indepartand murdaria, uleiul si bacteriile.

Un pachet de 8 astfel de servetele costa 3,56 lire sterline in Marea Britanie.

Site producator: http://www.iamwingman.com/wingman/2011/03/18/wipe/

Servetele apa de colonie

Situatiile in care aveti nevoie de astfel de servetele sunt cam aceleasi. Diferenta fata de servetelele umede deodorant este ca au o concentratie mai mare de parfum. De aceea ar trebui sa va asigurati ca va place mirosul acestora inainte de a le cumpara. Ideal ar fi ca aceste servetele umede sa provina de la aceeasi firma care produce si apa de colonie pe care o folositi. Dar nu este obligatoriu. Se stie ca apa de colonie, datorita concentratiei de parfum mai mica decat cea a parfumului, va permite sa folositi una pentru zi si alta pentru seara (ceea ce este si recomandat), fara ca mirosurile celor doua sa se amestece. Asa ca daca de la servici plecati direct in oras pentru o intalnire, aceste servetele pot fi foarte utile.

Una din firmele care produc astfel de servetele este Alvarez Gomez din Spania.  Este o apa de colonie fresh, cu flori, plante si fructe  mediteraneene. Servetelele improspateaza excelent (asta o stiu din proprie experienta).

Se vand la cutii de cate 10 servetele si costa 3 euro.

Site producator: http://www.alvarezgomez.com/productos/toiletries/toallitas-perfumadas.html

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)