Misiune

 

Deoarece barbieritul “ca la carte” a devenit o arta uitata, vom incerca sa abordam toate aspectele legate deĀ  barbieritul traditional perfect.

Un barbierit perfect este ceea ce orice barbat isi doreste in fiecare dimineata – un barbierit fara efort ce lasa pielea fina, fara iritatii, roseata si fara acea senzatie de arsura pe care majoritatea o considera ca facand parte din rutina barbieritului.

In prezent, datorita faptului ca barbatii de toate varstele au inceput sa acorde o atentie sporita imaginii lor, nu este de mirare faptul ca ultima moda in ingrijirea barbatilor este intoarcerea la traditionalul barbierit umed – si milioane de barbati au fost socati sa descopere ca metoda traditionala de barbierit pe care au crezut-o demodata este de fapt cea mai buna metoda de a obtine un barbierit de cea mai buna calitate.

  7 Responses to “Misiune”

  1. Eu practic mi-am aruncat vechiul aparat de barbierit Gilette si am trecut pe barbieritul traditional cu briciul. Dupa primele incercari cam nereusite, 2-3 zile, acum abia astept sa ma barbieresc dimineata. Nimic nu se compara lama unui brici pe fata, e ca un tavalug….Va recomand brici Dovo-Solingen, nu se gasesc la noi ci pe net…costa un pic, dar merita garantat!!!

  2. Felicitari pentru alegere. Eu am ramas deocamdata la aparatul clasic cu lama… n-am avut curaj sa incerc briciul. Intr-adevar, dupa parerea multor specialisti si utilizatori, Dovo este o alegere excelenta pentru briciuri si Merkur pentru aparate clasice (la astea mai conteaza si lama folosita), ambele branduri Solingen.

  3. si daca tot veni vorba de briciuri mai recomand si Thiers-Isaard, un pic mai scumpe ca Dovo, lama mai buna ca otel, dar mai pentru experimentati .Am descoperit recent acest site si produselelor; la inceput am fost un pic sceptic de genul: ce poate face o crema scumpa in plus fata de una din comert? de ce sa dau o caruta de bani pe un pamatuf de bursuc. Mi-am calcat pe inima, am strans niste bani si mi-am luat o astfel de crema si un pamatuf din par de bursuc. Ce sa spun, sunt socat de calitatea lor: crema pun un varf si spumeaza la greu, este cremoasa, iti lasa fata catifelata, iar pamatuful este o placere – te maseaza usor si are alta textura si o miscare deosebita a firelor pe fata. Te tine ff mult aceasta crema, cred ca 4-5 luni. Am sa incerc si uleiul pre-shave; am citit prin afara ca e ff bun. Faza este ca n-am crezut ca ma voi barbierii vreodata de placere – inainte eram numai iritatii de la creme proaste, aftershaveuri ieftine pline de alcool etc. (a folosi alcool dupa ras e ca si cum ai turna gaz pe foc, te irita mai tare si iti da o hiperemie, roseata de zici ca esti un betiv). Sper ca romanii sa se mai schimbe un pic, un dram de ingrijire nu le-ar strica in plus.P.S.Poate administratorii blogului o sa faca si un mic forum de discutii…ar fi bine

  4. Ma bucur sa aud asemenea pareri despre produsele T&H. In ultima vreme par sa se imnulteasca cei care spun ca sunt peste asteptari. Cat despre crema + pamatuf… este intr-adevar ceam mai buna alegere din toate punctele de vedere, inclusiv cel al eficientei. Varianta cremei aplicata cu mana nu da nici pe departe acelasi rezultat nici din punct de vedere al calitatii spumei produse si nici din cel al eficientei – cantitatea de crema folosita pentru un barbierit este mai mare.
    Treaba cu “romanii sa se mai schimbe un pic” si “un dram de ingrijire in plus nu-ar strica” o aud aproape zilnic de la cei care au mai citit articolele de pe acest blog sau cei care au studiat si folosit produsele T&H.
    Cat despre forum… s-a notat si incercam sa o rezolvam si pe asta.
    Numai bine.

  5. Felicitari pentru ideia de aduce acasa, in Romania, aceste produse.Produsele T&H sunt cele mai bune folosite de mine pina in acest moment. Acum folosesc gama Grafton, dar voi incerca si restul gamelor.De cind folosesc aceste produse am constatat ca nu mai este necesar sa ma barbieresc in fiecare zi. Acum fata ramine mult mai fina.Va doresc sa aveti o piata buna si sa ramineti constanti in calitatea serviciilor oferite.

  6. salut .ce sa zic am trecut prin multe de la primul aparat de ras o stiftarie la aparate gillett cu multe lame si am folosit si brici solingen clasic si cutit de vinatoare si multe altele acum am ramas la solingen mercur progress pe care o cred buna cu unghiu reglabil e agrealila si mai buna decit bleck gillett .conteaza mult pregatitu sapunu e pe primu loc eu folosesc sapun facut manual si ulei se masline citeva picaturi face minuni .dupa ras folosesc apa cu bicarbonat de sodiu cele din comert care nu sint de firma renumita au cortizon in ele si te arde la fata .cred ca sapunurile traditionale cu lanolina sint bune deoarece lanolina imoaie pilea bine si hidrateaza barba o inmoaie.exlud total electricu care m-a tras de barba de la prima incercare  l-am aruncat cit colo am si dat 250 de euro pe el cica de firma si face un barbierit ok philips aiurea barba alege lama si orice produs si ea a ales clasic .deci traiasca lama si briciu ca sint sfinte .

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)