Truefitt & Hill

 

De la Dickens la .com

De mai mult de doua secole, Truefitt & Hill a oferit domnilor rafinati numai cele mai bune produse si servicii de ingrijire personala dandu-le posibilitatea de a arata si se simti la cele mai inalte cote.

Povestea celui mai Vechi Salon de Frizerie din Lume, recunoscut de Guinness Book of World Records în aprilie 2000, a început în modernul Mayfair în 1805, în anul bataliei victorioase a lui Nelson de la Cape Trafalgar în timpul domniei Regelui George al III-lea pe tronul Angliei şi lui William Pitt cel Tânar în postul de Prim Ministru. Aceasta a fost epoca meşteşugurilor fine, a inovaţiei şi a stilului ce au pregatit drumul unei istorii atât de bogate, inventive şi deschizatoare de drumuri.

Oferind servicii exact la standardele nobilimii londoneze, în momentele în care vanitatea şi îngrijirea de calitate erau emblema esenţiala a unui gentleman, Truefitt i-a oferit pretenţioasei sale clientele un nou nivel de servicii nedepaşite nicaieri în lume. De la gama sa de produse excepţionale, trecând prin serviciile legendare de barbierit, s-a creat o moştenire şi un simţ al inovaţiei care astazi recomanda Truefitt & Hill ca lider mondial al îngrijirii barbateşti. Numai la Truefitt exista un astfel de simţ al istoriei la fiecare pas.

Răsfoiţi romane scrise de Charles Dickens şi W. Thackeray şi veţi observa că încă de la apariţia sa Truefitt a jucat un rol crucial în pregatirea nobilimii britanice nu numai pentru evenimentele de societate cât şi pentru viaţa de zi cu zi.
Truefitt este menţionat în toată literatura britanică ca un bastion al stilului şi serviciilor de cea mai mare calitate – tradiţie pe care o continuăm cu mândrie şi astăzi. De-a lungul istoriei unice a Truefitt, compania a avut onoarea de a servi Monarhi ai Marii Britanii în nouă domnii consecutive. În tot acest timp, Truefitt a fost purtătorul a numeroase sigilii regale şi având ”mandat regal” , si este încă invidiată de către alte saloane de barbierit mai puţin recunoscute. Legătura barbierilor companiei Truefitt cu Monarhia se păstrează şi astăzi, acestia vizitand Palatul Buckingham sau Castelul Windsor pentru a-l asista pe Majestatea Sa, Ducele de Edinburgh, în timp ce alţi membri ai Familiei Regale si ai domeniului Regal vizitează locaţia Truefitt & Hill din strada St. James, Londra.

Răsfoind cartea de oaspeţi Truefitt este ca şi cum ai citi numele scrise în lista ‘Who’s Who’ a unei societăţi alese şi numele celor care au scris istoria lumii. Truefitt & Hill au fost onoraţi să includă în clientela lor majoritatea bărbaţilor din Familia Regală Britanică începând cu George al III-lea, precum şi numeroase alte feţe regale europene, politicieni faimoşi ca William Gladstone, Ducelede Wellington, Sir Winston Churchill şi Mareşalul Viconte Montgomery of Alamain.

Multe alte figuri legendare din lumea artelor şi divertismentului, care de asemenea s-au bucurat de legendara atingere Truefitt, îi includ atât pe Charles Dickens, William M. Thackeray, Lord Byron, Beau Brummell, Oscar Wilde, Alfred Hitchcock, Lord Laurence Olivier, Danny Kaye, cât şi pe celebrii John Wayne, Frank Sinatra, Stewart Granger, Fred Astaire şi Cary Grant.
Stabilirea standardelor în îngrijirea masculină a luat o întorsătură nouă şi interesantă în 1935 prin achiziţionarea de către Truefitt a afacerii de frizerie a Edwin S. Hill & Co. Cu această ocazie s-a născut epoca modernă a Truefitt & Hill. Astăzi compania se bucură de renumele de salon de barbierit recunoscut pe plan mondial oferind o gamă largă de tratamente şi servicii special create pentru a oferi o îngrijire perfectă domnilor. Truefitt este de asemenea bine cunoscută ca producător al celor mai rafinate parfumuri tradiţionale englezeşti, accesorii de bărbierit şi produse de îngrijire purtătoare de renume care evocă o eleganţă şi grandoare de mult uitate ale unei epoci trecute.

Truefitt & Hill detine in prezent Mandatul Regal al M.S. Ducele de Edinburgh.

  4 Responses to “Truefitt & Hill”

  1. MULTUMESC AM PRIMIT PRODUSELE SI  SUNT FOARTE MULTUMIT  ,,FRIZERU,,

  2. Multumim si noi pentru comanda si va mai asteptam oricand cu placere.

  3. In cat timp vin produsele?si cat costa transportu?

  4. Produsele vin in maxim 48 de ore, transportul costa 15 lei pentru comenzii cu o valoare mai mica de 400 RON.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)