Jun 142011
 

In perioada 14 iunie – 7 august  2011 barbieritdelux.ro – importator oficial Truefitt & Hill – si Hotel Orizont Predeal iti ofera sansa de a castiga un weekend de neuitat intr-unul dintre cele mai moderne si renumite hoteluri de pe Valea Prahovei.

Trueffit& Hill

De mai mult de doua secole, Truefitt & Hill a oferit domnilor rafinati numai cele mai bune produse si servicii de ingrijire personala. Produsele Truefitt & Hill ofera barbatilor posibilitatea de a arata si se simti la cele mai inalte cote.
Infiintata in 1805, Truefitt & Hill detine cea mai veche frizerie din lume si este Furnizor oficial al Casei Regale a Marii Britanii prin Mandatul Regal al M.S. Ducele de Edinburgh. Gama de produse oferita in prezent este rezultatul a peste 200 de ani de cercetare si relatii stranse cu clientii. Prin cunostintele si experienta acumulate, Truefitt & Hill ofera in prezent produse ce sunt in acceasi masura sofisticate si practice.

Hotel Orizont****, Predeal

Fitness si SPA Hotel OrizontHotelul Orizont**** va ofera un Spa complet, conceput special pentru o relaxare ideala. Piscina, jacuzzi, o zona speciala de sauna ce cuprinde o camera de gheata, sauna cu infrarosu, sauna uscata si sauna umeda cu aromoterapie, zona de fitness sunt doar o parte din facilitatile de care va veti bucura la Spa Orizont. In completarea acestora, masajele de relaxare, impachetarile la rece sau la cald sau tratamentele de infrumusetare corporala cu produse de lux au rolul de a maximiza experienta din Spa Orizont!

Natura Bar, situat in Spa Orizont, este coltul sanatos din Spa in care sucurile naturale, preparatele bio sunt urmarea fireasca a unui tratament de infrumusetare corporala sau faciala, a unui masaj de relaxare.

Prin Cigar Club vom transforma savurarea unui trabuc de cea mai inalta calitate si a unui coniac fin intr-o experienta de viata. Cigar Club este locul intim perfect pentru relaxare, intr-un decor sobru si clasic.

Sky Lounge, situat la ultimul etaj al hotelului, este deschis pe tot parcursul noptii, clientii putand admira panorama Vaii Prahovei si intreaga statiune Predeal datorita peretilor exteriori de sticla. Programul include concerte de jazz live si seri tematice.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cumparati produse Truefitt & Hill in valoare de minim 200 de lei (fara taxa de transport) de la www.barbieritdelux.ro si puteti castiga un weekend pentru doua persoane la Hotel Orizont din Predeal.

Descrierea premiului

Premiul consta in doua nopti de cazare pentru doua persoane, intr-o camera dubla la Hotel Orizont Predeal, cu mic dejun inclus. In plus, castigatorul va avea  acces gratuit la SPA si la piscina hotelului. De asemenea, castigatorului i se va oferi, la alegere, un trabuc in Cigar Club sau un cocktail in Sky Lounge.

Validarea participantilor in promotie

Comenzile primite la www.barbieritdelux.ro in perioada de desfasurare a concursului (14 iunie 2011 – 7 august 2011), in valoare de minim 200 RON (fara transport), vor participa la promotie. Fiecare comanda are atribuit un numar si data efectuarii acesteia.

Pentru mai multe detalii si pentru a intra in cursa pentru castigarea marelui premiu vizitati pagina promotiei: http://www.barbieritdelux.ro/promotie

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)