May 122010
 

Cupa Ministerului Afacerilor Externe

In perioada 15 – 30 mai 2010 in Bucuresti la Clubul Diplomatic va avea loc a 8-a editie a Cupei Ministerului Afacerilor Externe in cadrul careia diplomati romani si straini concureaza la fotbal, baschet, tenis de camp, tenis de masa si badminton. Ne face placere sa va anuntam ca barbieritdelux.ro se afla printre sponsorii acestui eveniment.

Cupa MAE promovează importanţa spiritului fair-play şi a respectului reciproc între oameni, ţări şi culturi diferite, chiar în condiţiile unei competiţii strânse; contribuie la dezvoltarea relaţiilor interpersonale între diplomaţii români şi străini şi la promovarea României în rândul personalului diplomatic străin acreditat la Bucureşti; ajută la o mai bună înţelegere a activităţii diplomatice şi a rolului pe care alţi actori decât diplomaţii – cum ar fi companiile private – îl au pentru promovarea unei ţări.

Organizată pentru prima dată în anul 2003, Cupa MAE a devenit în timp cel mai iubit eveniment public al comunităţii diplomatice de la Bucureşti.

Într-o lume globalizată, în care diplomaţia joacă un rol cheie în promovarea intereselor naţionale, Cupa MAE este o iniţiativă care se adresează în egală măsură publicurilor de specialitate – corpul diplomatic, mediul de afaceri – şi publicului larg.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)