Mar 192010
 

Cremele de barbierit

Crema de barbierit este o crema lubrifianta ce se aplica pe fata. Aceasta ajuta ca aparatul de barbierit (lama) sa alunece lin pe piele si este importanta in evitarea ciupiturilor, iritatiilor si pastreaza pielea curata.

Crema de barbierit se gaseste cel mai frecvent ambalata in cutie, dar poate fi gasita si la tub (ca acela cu pasta de dinti). Pe piata exista o multitudine de creme la dispozitia consumatorilor, facand alegerea uneia dintre ele o misiune dificila.

Barbieritdelux.ro va descrie aceste produse impreuna cu avantajele si dezavantajele fiecarui tip, pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea corecta in ceea ce priveste cel mai bun produs.

Crema de barbierit tip aerosol este cea sub forma de spuma sau gel. Cremele la cutie sau tub se folosesc in general cu un pamatuf pentru a produce o spumare bogata (folosite de adeptii barbieritului traditional umed).

Un produs relativ recent este gelul de barbierit, gasit in tuburi metalice sub presiune, care aplicat pe fata si frecat produce spuma.

Spuma si gel (tip aerosol)

  • De obicei pe baza de alcool
  • Ieftin, bazat pe substitute chimice ale produselor naturale
  • Usuca pielea in exces
  • Departe de un barbierit traditional umed

Crema fara alcool la tub sau cutie

  • Fara alcool, de obicei pe baza de glicerina
  • Nu este agresiva pentru piele
  • Inmoaie firul de par
  • Un adevarat barbierit umed, deoarece apa folosita pentru inmuierea firelor de par ramane pe fata.

In cazul in care o crema de barbierit nu este disponibila, sapunul de fata poate fi un substitut, dar nu poate fi si un substitut pe termen lung pentru sapunul de barbierit deoarece spuma obtinuta este foarte subtire si inconsistenta.

In mod normal, crema pentru barbierit nu se foloseste atunci cand barbieritul se face cu un aparat electric, dar unele modele mai noi permit acest lucru.

Spray-urile cu spuma sau gel sunt, cel mai bine, lasate pe raft, deoarece nu sunt benefice unei ingrijiri eficiente a pielii si nu ajuta la obtinerea unui barbierit eficient.

Cea mai buna si placuta experienta se obtine numai cu creme hidratante de barbierit pe baza de glicerina. Acestea reprezinta un lubrifiant excelent  cu proprietati de hidratare. Cremele pot fi folosite pentru toate tipurile de piele, dar cel mai bun rezultat il dau pentru pielea normala si uscata. Aceste exceptionale creme au ca rezultat cel mai eficient si mai confortabil barbierit ce poate fi obtinut.

Beneficiile cremelor de barbierit

  • Inmoaie si ridica firele de par pentru un barbierit eficient si confortabil
  • Protejeaza pielea impotriva iritatiilor si senzatiei de arsura
  • Lasa pielea cu o senzatie de finete si ingrijire
  • Cremele sunt o solutie ideala de hidratare pentru cei cu pielea uscata

Cum se foloseste crema de barbierit

Folositi crema de barbierit in rutina dvs. zilnica a barbieritului. Inaintea barbieritului propriu-zis, obtineti spuma din crema cu ajutorul unui pamatuf  umezit in apa fierbinte si aplicati-o pe fata.

Apoi barbieriti-va ca de obicei. Crema de barbierit umeda se spala imediat si usor, fara a lasa nicio urma de reziduu pe fata. Cremele hidratante de calitate sunt atent formulate, economice de folosit si produc o spumare excelenta pentru un barbierit ce lasa pielea incredibil de fina.

Sfatul nostru este sa folositi un pamatuf de calitate si o crema de barbierit hidratanta pe baza de glicerina sau sapun pentru barbierit.

Cremele Truefitt & Hill

Inainte de a intra in detalii despre pedigree sau Regalitatea Britanica, este important de a mentiona, fara rezerve, ca acestea sunt cele mai bune creme de barbierit pe care le veti folosi vreodata, si veti observa in mod clar diferentele

Produsele pentru barbierit marca Truefitt&Hill contin cele mai fine ingrediente, elemente testate si imbunatatite de-a lungul timpului. Crema de barbierit pe baza de glicerina produce o spuma luxurianta ce alina chiar si cea mai sensibila piele. Este perfecta pentru a fi folosita cu un pamatuf din par natural de bursuc. De retinut este faptul ca o cantitate foarte mica de crema este de ajuns. Un varf de deget de crema cu apa din belsug este suficient pentru a obtine cel mai bun barbierit pe care l-ati experimentat vreodata. Astfel, un tub de crema este de ajuns pentru 3-6 luni de barbierit.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)